La innovació constant és cada vegada més un punt clau en la organització d’una fira, tant en els elements estructurals i de disseny, com en la organització, la captació i l’adaptació al mercat i a les seves necessitats.

Des de la Fefic posem a l’abast dels socis un servei per ajudar-vos a millorar les vostres propostes firals, a partir del projecte que teniu plantejat. Estudiarem plegats la fira, reflexionarem sobre com donar-li un enfoc innovador, introduïnt noves metodologies, nous formats o bé adaptant-los per aconseguir una major satisfacció dels expositors i dels visitants.

En aquest servei comptem amb professionals dedicats a l’acompanyament i el desenvolupament de projectes d’innovació, que posaran tot el seu bagatge a l’abast de cada projecte a nivell individual per així, adaptar, facilitar i dissenyar noves maneres de portar a terme futures edicions de cada fira.

Elements com la creativitat, la gestió de projectes o la planificació posada en marxa des d’una òptica disruptiva i emprenedora us podrà ajudar a donar-li una volta al vostre esdeveniment firal.

Finalment i amb el treball realitzat amb l’equip de la Fefic, us presentarem propostes de millora i claus per a la seva implementació.

Si tens qualsevol necessitat, dubte o consulta, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari o bé truca’ns al telèfon 93 806 86 70.