La Fefic posa a disposició de tots els seus socis i sòcies el servei d’assessorament tècnic per tal d’ajudar, guiar i donar suport en aquells temes, problemes o necessitats que tingui en relació a la organització d’un esdeveniment firal.

Aquest servei te l’objectiu d’ajudar a solucionar dubtes i problemàtiques que els nostres socis es troben abans, durant o desprès d’una fira o fira mercat, en qualsevol dels temes que li puguin sorgir.

Així mateix, cada assessorament és personalitzat per tal d’adaptar-se a la situació concreta de cada soci i poder treballar en una solució totalment orientada i enfocada.

Podem assessorar-te en temes organitzatius, legals, d’implementació d’estratègies de màrqueting firal, desenvolupament d’aplicacions tecnològiques, estructura de costos, captació d’expositors i de visitants… o qualsevol element que necessitis.

Per a aquest servei, la Fefic compta amb col·laboradors professionals que posarà a la disposició del soci per tal de tractar la temàtica concreta que necessita i orientar-lo de la manera més eficaç possible, sempre buscant la manera més senzilla i pràctica de treballar conjuntament.

Si tens qualsevol necessitat, dubte o consulta, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari o bé truca’ns al telèfon 93 806 86 70.