Coralí Cunyat Badosa
PRESIDENTA

La Coralí és llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat i Màster en Gestió de la Qualitat a l’Empresa. Del 2011 al 2015 va ser Regidora de Turisme i Comerç a l’Ajuntament de Girona i Senadora a Madrid. Des del 2016 és Directora General de Fira de Girona.

Vol fer dels sector firal, amb el lideratge de la Fefic, un dels motors econòmics de Catalunya que permeti generar riquesa i al mateix temps posicionar els pobles i ciutats del territori.

Bernat Vilarasau Alsina
VICEPRESIDENT 1er

En Bernat és gerent de VicFires. Enginyer Agrònom de formació, amb experiència en direcció i gestió pública en diferents àmbits del desenvolupament econòmic local.

En els últims cinc anys al capdavant de l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic amb l’objectiu de fer de les fires una eina eficaç per la dinamització del teixit productiu del país i la promoció de la ciutat de Vic.

Oriol Oró
Oriol Oró Trilla
VICEPRESIDENT 2n

L’Oriol és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i des de 2008 director general de Fira de Lleida, càrrec que compatibilitza amb el de conseller delegat de Global Lleida.

La gestió al capdavant de Fira de Lleida s’ha traduït en èxits remarcables com el sanejament econòmic o la implementació d’un sistema pioner d’Intel·ligència Artificial per assegurar els protocols sanitaris durant la celebració d’un saló en temps de pandèmia.

Xavier Roure
Xavier Roure Greoles
SECRETARI

En Xavier és expert en màrqueting operatiu i estratègic. Ha desenvolupat la seva carrera professional en la distribució. Des de l’any 2015 combina el sector privat amb el públic. Fou Regidor de Finances de l’Ajuntament de Mollerussa i des de l’any 2019 és el Director de Fira de Mollerussa.

L’influeix positivament certa tradició familiar des d’avis i pares a participar a la vida pública de la ciutat que estima: Mollerussa.

Magí Senserrich
Magí Senserrich Guitart
TRESORER

En Magí és president de Fira d’Igualada. Enginyer i màster en Lideratge de la Transformació Socioeducativa. Ha desenvolupat diferents responsabilitats a la Jove Cambra Internacional (JCI) i a la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya (FAJEEC).

Roger Sàbat
Roger Sàbat Galceran
VOCAL

En Roger és llicenciat en Disseny Gràfic per l’Escola Elisava. Des de 2011 és soci de l’empresa Expogestió especialitzada en la gestió i organització de fires mercat al nostre país, com ara la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat o la Fira de la Candelera de Molins de Rei. L’abril de 2020 posen en marxa la plataforma www.firesvirtuals.cat com a solució online a la organització de fires.

Judith Reixach
Judith Reixach Ferrés
VOCAL

La Judith és responsable tècnica de l’Àrea de Promoció de la ciutat de l’Ajuntament d’Olot des del 2009. És llicenciada en Ciències ambientals i especialitzada en comunicació, direcció estratègica i emprenedoria de Pimes; així com en màrqueting i vendes a través d’un postgrau d’ESADE.

Oliver Klein
Oliver Klein Bosquet
VOCAL

L’Oliver és Doctor i Professor de Ciència Política a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona. Ho compagina amb la seva activitat política. Així doncs, és Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils havent estat el cap visible de la seva Entitat Firal del municipi.

Carli Farràs
Carli Farràs Romero
VOCAL

La Carli treballa a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a l’àrea de promoció econòmica i desenvolupament local. Li agrada impulsar nous projectes i esdeveniments que donin a conèixer La Seu i el Pirineu. La Fira de St. Armengol és l’esdeveniment firal més important de La Seu i una de les més reconegudes del sector formatger.

És una enamorada del Pirineu i de la natura, patrimoni, gastronomia i cultura que amaga.

Sílvia Mansilla
Silvia Mansilla Navarro
VOCAL

La Silvia és tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, especialitzada en l’organització d’esdeveniments firals, dinamització comercial i empresarial i desenvolupament de projectes locals.

Li agrada treballar en equip, amb idees noves i sempre amb un bon somriure.

Tania Infante
Tania Infante Martinez
VOCAL

La Tania és presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa. Una de les eines de què disposa el comerç local per a la seva dinamització son les fires mercat. La seva voluntat és visualitzar aquestes propostes comercials i adaptar-les de la mà de la Fefic per tal que generin millors oportunitats pel sector.

Ramon Ferrando
Ramon Ferrando Mallen
VOCAL

En Ramon és director de la Fira de Tortosa i expresident de la Fefic. Exerceix com a tècnic en el departament de l’Ajuntament de Tortosa que té encomanada l’organització dels certàmens firals propis a més de donar suport a totes aquelles iniciatives de la ciutat o d’agents externs amb propostes d’esdeveniments firals i congressos.

Constantí Serrallonga
Constantí Serrallonga Tintoré
VOCAL

En Constantí és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i ha realitzat programes de Desenvolupament Directiu i Finances a IESE i ESADE. Entre altres càrrecs, ha estat conseller delegat de TMB i gerent de l’Ajuntament de Barcelona. En l’actualitat és Director de Fira de Barcelona i vicepresident de la Mobile World Capital Barcelona.

Fabio Valbonesi
Fabio Valbonesi Prieto
VOCAL

En Fabio és llicenciat en Sociologia i DEA en Pensament Geogràfic i Ordenació del Territori per la UB i llicenciat en Ciències del Treball per la UOC. Vocal de la Comissió de Formació de la Fefic i Cap de l’oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella, forma part del comitè organitzador de la Fira de Calella i l’Alta Maresme i la Fira Reinaxentista de Calella.

En el món de les fires de de l’any 2004, creu en les fires com a eines de desenvolupament econòmic i cultural local. És un ferm defensor de les fires-festival com a nova modalitat de fer fires a Catalunya.