Coralí Cunyat Badosa
PRESIDENTA

La Coralí és llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat i Màster en Gestió de la Qualitat a l’Empresa. Del 2011 al 2015 va ser Regidora de Turisme i Comerç a l’Ajuntament de Girona i Senadora a Madrid. Des del 2016 és Directora General de Fira de Girona.

Vol fer dels sector firal, amb el lideratge de la Fefic, un dels motors econòmics de Catalunya que permeti generar riquesa i al mateix temps posicionar els pobles i ciutats del territori.

Fabio Valbonesi
Fabio Valbonesi Prieto
VICEPRESIDENT 1r

En Fabio és llicenciat en Sociologia i DEA en Pensament Geogràfic i Ordenació del Territori per la UB i llicenciat en Ciències del Treball per la UOC. Vocal de la Comissió de Formació de la Fefic i Cap de l’oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella, forma part del comitè organitzador de la Fira de Calella i l’Alta Maresme i la Fira Reinaxentista de Calella.

En el món de les fires de de l’any 2004, creu en les fires com a eines de desenvolupament econòmic i cultural local. És un ferm defensor de les fires-festival com a nova modalitat de fer fires a Catalunya.

Oriol Oró
Oriol Oró Trilla
VICEPRESIDENT 2n

L’Oriol és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i des de 2008 director general de Fira de Lleida, càrrec que compatibilitza amb el de conseller delegat de Global Lleida.

La gestió al capdavant de Fira de Lleida s’ha traduït en èxits remarcables com el sanejament econòmic o la implementació d’un sistema pioner d’Intel·ligència Artificial per assegurar els protocols sanitaris durant la celebració d’un saló en temps de pandèmia.

Joaquím Fabrés
SECRETARI

Joaquim Fabrés Barberà. Graduat en Comunicació i Tècnic en Protocol Empresarial i institucional. Treballo com a tècnic de fira al Patronat Fira de Mollerussa des de l’any 1997.

En l’àmbit privat soc el president de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i col·labora amb altres associacions de la ciutat de l’àmbit cultural. En el temps de lleure m’agrada perdre’m entre castells i monestirs.

Ivan Sánchez
TRESORER

L’Ivan Sánchez va estudiar International Business Economics a la Universitat Pompeu Fabra i durant nou anys va viure a Hèlsinki, Madrid, Estocolm i Amsterdam. vinculat a l’organització internacional d’intercanvi cultural AIESEC i treballant com a consultor empresarial en diferents projectes. Des de fa un any i mig viu a Igualada on ha fundat, juntament amb el seu germà, l’empresa BSE Estudi Legal que es dedica a assessorar empreses, autònoms i particulars de la ciutat.

Roger Sàbat
Roger Sàbat Galceran
VOCAL

En Roger és llicenciat en Disseny Gràfic per l’Escola Elisava. Des de 2011 és soci de l’empresa Expogestió especialitzada en la gestió i organització de fires mercat al nostre país, com ara la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat o la Fira de la Candelera de Molins de Rei. L’abril de 2020 posen en marxa la plataforma www.firesvirtuals.cat com a solució online a la organització de fires.

Judith Reixach
Judith Reixach Ferrés
VOCAL

La Judith és responsable tècnica de l’Àrea de Promoció de la ciutat de l’Ajuntament d’Olot des del 2009. És llicenciada en Ciències ambientals i especialitzada en comunicació, direcció estratègica i emprenedoria de Pimes; així com en màrqueting i vendes a través d’un postgrau d’ESADE.

Elisabeth Burnett
VOCAL

Professionalment l’Elisabeth es va iniciar en el mon de la publicitat i la comunicació. Als pocs anys va descobrir el mon màgic de les fires i els esdeveniments i es va quedar … per ella és un sector apassionant i que et proporciona una visió amplia i canviant de tot el que ens envolta, tant des de la perspectiva social com econòmica. Aposta per les sinergies de la iniciativa privada i pública com a motor dinamitzador dels territoris. Com a responsable de La Farga Centre d’Activitats de L’Hospitalet aposta per esdeveniments trencadors i disruptius.

Carli Farràs
Carli Farràs Romero
VOCAL

La Carli treballa a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a l’àrea de promoció econòmica i desenvolupament local. Li agrada impulsar nous projectes i esdeveniments que donin a conèixer La Seu i el Pirineu. La Fira de St. Armengol és l’esdeveniment firal més important de La Seu i una de les més reconegudes del sector formatger.

És una enamorada del Pirineu i de la natura, patrimoni, gastronomia i cultura que amaga.

Sílvia Mansilla
Silvia Mansilla Navarro
VOCAL

La Silvia és tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, especialitzada en l’organització d’esdeveniments firals, dinamització comercial i empresarial i desenvolupament de projectes locals.

Li agrada treballar en equip, amb idees noves i sempre amb un bon somriure.

Jordi Dies
Jordi Dies
VOCAL

Jordi Dies Monclús, Llicenciat en Economia per la UAB. Gerent de l’EMDET, empresa pública de l’Ajuntament de Tarragona que en gestiona el Palau Firal de Congressos. Càrrec que compagino amb el de la gerència del Servei Municipal de l’Habitatge i amb el de l’AIE d’empreses municipals de Tarragona.

Vocal a la Juntes directives de la FEFIC, de GHS (Gestor Habitatge Social) i de la Red ELIGE.

Ramon Ferrando
Ramon Ferrando Mallen
VOCAL

En Ramon és director de la Fira de Tortosa i expresident de la Fefic. Exerceix com a tècnic en el departament de l’Ajuntament de Tortosa que té encomanada l’organització dels certàmens firals propis a més de donar suport a totes aquelles iniciatives de la ciutat o d’agents externs amb propostes d’esdeveniments firals i congressos.

Constantí Serrallonga
Constantí Serrallonga Tintoré
VOCAL

En Constantí és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i ha realitzat programes de Desenvolupament Directiu i Finances a IESE i ESADE. Entre altres càrrecs, ha estat conseller delegat de TMB i gerent de l’Ajuntament de Barcelona. En l’actualitat és Director de Fira de Barcelona i vicepresident de la Mobile World Capital Barcelona.