Durant aquest mes de febrer, l’Ajuntament de Molins de Rei i soci de la FEFIC, ha renovat els seu distintiu Biosphere pel seu compromís per la sostenibilitat turística alhora que el distintiu de Punt d’Informació Turística amb dos establiments que ofereixen contacte directe amb els turistes que visiten la ciutat.

Aquestes distincions han estat rebudes per tercer any consecutiu, on enguany també ho ha fet amb reconeixement a la Fira de la Candelera i la mostra gastronòmica MolinsBdegust.

L’Ajuntament de Molins de Rei segueix treballant en convertir la seva destinació en un espai sostenible i gràcies a aquest compromís, tornen a ser mereixedors d’aquestes distincions que impulsa la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Des de la FEFIC ens omple d’orgull que els nostres socis, any rere any, segueixen treballant en el marc de la sostenibilitat, el compromís amb les bones pràctiques i l’acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que son essencials per construir destinacions més responsables, compreses i alineades amb l’entorn natural, cultural i econòmic.

La més sincera enhorabona!

 

 

I si encara no et socis de la Fefic, entra a la nostra web i fes-te’n! https://fefic.com/feste-soci-de-la-fefic/