Aquest mes de febrer, la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès ha estat reconeguda en matèria de sostenibilitat amb la certificació ‘Biosphere Suistanable’ que atorga l’organització Barcelona Biosphere i on es reconeix al certamen per la promoció de pràctiques sostenibles en el turisme i el en desenvolupament sostenible de la destinació.

La Fira dels Torrons que enguany compleix la seva 28a edició, ha estat destacada per demostrar un compromís ferm amb la conservació del medi ambient, la preservació del patrimoni cultural i la promoció econòmica local de Llinars del Vallès.

En el moment en el que ens trobem actualment i on la conscienciació sobre la importància de la sostenibilitat es troba en augment, la Fira dels Torrons passa a ser un exemple a seguir i a inspirar a d’altres celebracions i a demostrar com conciliar desenvolupament econòmic i conservació de l’entorn natural i cultural és possible i es pot fer amb èxit.

Des de la Fefic ens sentim molt orgullosos que un dels nostres socis sigui reconegut en aquesta pràctica i com any rere any afiança i consolida la tradició amb la innovació. La qualitat, la implicació i la responsabilitat son trets que han destacat a la Fira dels Torrons i que la certifiquen i reconeixen.

La més sincera enhorabona!

 

 

I si encara no et socis de la Fefic, entra a la nostra web i fes-te’n! https://fefic.com/feste-soci-de-la-fefic/