Durant l’any 2022 i seguint el relat en que el que treballa la FEFIC per acostar els processos de com incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la organització de les fires, es va encarregar a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) un estudi en profunditat.

Resultat d’aquest estudi, ara des de la FEFIC editem el treball resultant en forma de guia. Aquesta guia té l’objectiu de facilitar l’adopció dels principis de l’Agenda 2030 a l’àmbit firal. S’estructura en dos parts, on trobem inicialment un recull de marc conceptual en el que es fonamenten les idees sobre la sostenibilitat firal; i una segona on es proposa una metodologia pràctica per dissenyar els plans d’acció.

Aquesta guia ha estat elaborada per Soledad Morales, Ariadna Benet i Sergi Rovira.

El treball d’aquesta guia forma part de les línies de treball de la FEFIC basades en l’assessorament i formació continuada de les seves entitats associades, i per extensió, del sector firal català.

Esperem que us serveixi a tots i totes per seguir treballant per unes fires més sostenibles, per seguir formant part del canvi positiu en el territori i per animar més i millor l’economia firal i el teixit empresarial català.

La podeu descarregar en el següent enllaç.

 

Recorda que si la teva organització encara no és sòcia de la Fefic, pots fer-ho accedint al següent formulari de contacte.