Aquest passat mes de febrer a proposta de la Junta Directiva de la FEFIC i amb la ratificació de la seva Assemblea General , es va decidir que la propera ciutat que acollirà el Congrés de Fires de Catalunya serà Calella (El Maresme), amb la col·laboració de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. La data escollida d’enguany seran els dies 31 i 31 de maig. 

Calella ja va ser ciutat acollidora ara fa vint anys, en la celebració del 12è Congrés de Fires de Catalunya. Aquest 2024 torna a ser la seu d’aquesta trobada de tècnics i organitzadors firals per seguir treballant en el desenvolupament de fires adaptades a la realitat de cada any, fent-les més sostenibles, més importants per al territori, amb més participació de la ciutadania i aprenent de les noves tecnologies per aconseguir que siguin espais diversos, accessibles i dinàmics. 

Ara, des de la Fefic i des de Fira de Calella comencen els preparatius per fer d’aquesta trobada un nou punt d’inflexió en el sector. Properament us anirem compartint més informació, detalls de la jornada i activitats que es realitzaran.

 

Si no vas poder assistir a la darrera edició, pots veure un recull d’imatges al següent enllaç: https://fefic.com/30e-congres-de-fires-de-catalunya/  

I si encara no et socis de la Fefic, entra a la nostra web i fes-te’n! https://fefic.com/feste-soci-de-la-fefic/