Anunci 29è Congrés

El 29è Congrés de Fires de Catalunya ja té seu per a la propera edició

El passat mes de gener, la Fefic va obrir el termini per presentar candidatura per acollir la propera edició del Congrés de Fires de Catalunya, que en la seva 28a edició (celebrada el mes de novembre de 2021 a la Seu d’Urgell) va tancar amb un gran èxit de participació i satisfacció. El nou model de congrés molt més participatiu i experiencial va fer plantejar a la Junta de la Federació, la necessitat de seguir treballant en aquesta línia i apostar per una nova edició i una nova data de celebració.

De les diferents candidatures que es van presentar, finalment i en reunió de Junta el passat 23 de febrer, va sortir escollida la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, que va presentar una proposta d’espais, organització i acció cultural rica i completa que proporcionarà a la Fefic el lloc ideal per a aquesta nova edició.

Vic

La ciutat de Vic està a mig camí entre el mar i els Pirineus pel que la converteix en un punt estratègic, per a que tots els socis de la Fefic puguin arribar fàcil i còmodament. És una ciutat amb un patrimoni molt ric que barreja tradició i modernitat, i que amb els seus 47.318 habitats conformen un espai de contrastos i inquietuds.

Amb una llarga trajectòria organitzadora, amb 7 festivals i 10 fires anuals i un gran equip de persones al capdavant, Vic serà ciutat acollidora d’aquest 29è Congrés de Fires de Catalunya.

L’espai escollit serà el Seminari de Vic, un espai de llarga tradició formativa des de 1749 i que actualment es converteix en un edifici polivalent i flexible que permet la celebració de qualsevol jornada o congrés.

El Congrés

La necessitat i la il·lusió per tornar a fer fires desprès de 2 anys de pandèmia es va viure de manera molt especial en el 28è Congrés i això va motivar a engegar aquesta nova edició amb un esperit innovador que donés continuïtat a l’anterior però que no calgués esperar tot un any per tornar a trobar-nos.

És per això, que la 29à edició del Congrés de Fires de Catalunya es celebrarà els propers 15 i 16 de juny, poc més de 6 mesos desprès de l’anterior i coincidint amb l’arribada del bon temps i la preparació de les fires i certàmens dels segon semestre de l’any.

La temàtica del Congrés

Seguint amb la organització amb caire més experiencial realitzat a l’anterior edició, el 29è Congrés de Fires de Catalunya se centrarà en treballar dos eixos principals: la sostenibilitat i el treball sota pressió. Dos elements clau en qualsevol equip que esdevingui organitzador actualment i com a causa desencadenada per la pandèmia viscuda per la COVID-19.

A partir d’ara, la Fefic i la ciutat de Vic començaran a treballar amb el programa del Congrés i amb els dos eixos que conformaran tota l’activitat que s’hi realitzarà. Segueix-nos a les xarxes socials per estar al corrent de totes les novetats.