29 Congrés Fires

El 29è Congrés de Fires de Catalunya posa a punt els darrers preparatius per una nova jornada de participació i treball en equip

Aquesta setmana, la Fefic ja escalfa motors per a la celebració de la propera edició del Congrés de Fires de Catalunya que se celebrarà els propers dies 15 i 16 de juny de 2022 al Seminari de Vic, a la comarca d’Osona.

Aquesta nova edició es planteja com una continuïtat de l’edició 28 de 2021 celebrada a la Seu d’Urgell, on per primer cop es presentava un format més participatiu i experiencial, incloent activitats de gamificació i treball en equip. Degut a la seva bona acollida per part dels congressistes, aquesta 29a edició, segueix el mateix model, que en aquest cas, girarà entorn als temes de la sostenibilitat i el treball sota pressió.

El programa

El 29è Congrés organitza un extens programa de dos dies, on podrem escoltar, treballar i aprendre sobre els diversos elements que afecten al desenvolupament d’una fira en termes de sostenibilitat.

S’han programat 4 conferències al respecte, tres d’elles giren al voltant dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) des dels àmbits social, econòmic i ambiental; i una respecte al treball sota pressió i quines eines podem utilitzar per fer-ne front.

També hi haurà una taula rodona on 4 expertes i experts compartiran casos d’èxit sobre els ODS a les fires.

Com és costum en la celebració d’aquest Congrés, també s’inclou una activitat grupal per conèixer la ciutat de Vic, seu acollidora d’aquesta edició.

El congrés s’iniciarà amb la inauguració oficial a càrrec de l’Alcaldessa de Vic, el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, un representant de la Diputació de Barcelona i la presidenta de la Fefic.

La dinàmica

Seguint l’activitat participativa de l’anterior edició, la consultora Thinquery serà novament l’encarregada de conduir la dinàmica, a partir del tema central del Congrés i fomentant la creació, la innovació i el treball en equip per convertir aquests dos dies en una experiència enriquidora, tant a nivell personal com a nivell professional.

Les inscripcions

Les persones i entitats que vulguin participar en aquest 29è Congrés de Fires de Catalunya ja poden fer la seva inscripció a través de la butlleta que es troba a la web de la Fefic, o bé contactant directament a través de telèfon o correu electrònic.

La data límit per fer efectives les inscripcions és el proper dilluns 13 de juny.

 

Pots consulta el programa i fer la teva inscripció aquí.