Implementació dels ODS

Ahir els membres de la junta de la Fefic, encapçalats per la presidenta Coralí Cunyat, van mantenir una reunió de treball amb el personal tècnic de la Direcció General de Qualitat i Canvi Climàtic del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

El motiu d’aquesta trobada és establir vies de col·laboració per treballar conjuntament en l’ajuda a la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a les fires, per tal que els organitzadors tinguin tota la informació i eines necessàries per aplicar-los.

En l’afany de la Fefic per seguir oferint més i nous serveis als seus associats han iniciat aquesta línia de treball, per tal de poder accedir també a la guia per a la organització d’esdeveniments sostenibles que ha desenvolupat la Direcció General i de la que en podrem extreure línies d’actuació pels nostres esdeveniments.

En breu us podrem ampliar aquesta informació i tot el relacionat amb els ODS a les fires i iniciarem una sèrie de comunicacions per a que tots els associats disposin de les guies, les eines i el suport i acompanyament necessari per treballar-hi.

Recorda que si la teva organització encara no és sòcia de la Fefic, pots fer-ho accedint al següent formulari de contacte.