Acord Fefic Rac1

Nou acord de serveis pels socis de la FEFIC, amb RAC1 per a la difusió de les activitats firals.

Dintre dels nous acords que la Fefic està treballant per oferir millors serveis als seus associats, us informem que acabem d’establir un nou pacte amb la cadena de ràdio RAC1 per tal de poder donar més difusió a les fires que realitza cada un dels socis de la Federació.

Aquest acord implica que disposarem d’un espai els diumenges a la secció del periodista Òscar Milla on podrem parlar d’una fira que se celebri a la setmana següent de l’emissió. El tall tindrà una durada de 2 minuts i es podrà incloure la veu d’un interlocutor firal que aportarà la informació corresponent a la fira que es concerti.

Aquest programa s’emet cada setmana i per tant, els socis de la Fefic podran disposar d’aquest servei per ampliar la comercialització dels seus esdeveniments firals. El tall serà compartit desprès a les xarxes socials de la Fefic per fer-ne encara més difusió de la mateixa.

Des de la Junta de la Fefic creiem que el suport dels mitjans de comunicació en aquest sentit son crucials per posar un altaveu a tota la feina que fan els organitzadors i així arribar a més gent de tot el país. Seguim treballant per poder ampliar els serveis que us posem a l’abast i desitgem que aquesta nova secció a la ràdio us sigui benvinguda.

Per tal de calendaritzar els programes i que tots els socis us en pugueu beneficiar, contacteu amb nosaltres per dir-nos quina fira voleu promocionar i en quina data se celebra.