Acord Fefic-Informa

Més serveis per als nostres socis

Us informem que la Fefic ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa INFORMA Business by Data aquest passat mes de setembre que permet que tots els socis que necessitin dels serveis que tenen en cartera, obtinguin un 10% de descompte en la seva contractació.

INFORMA és una empresa que subministra informació comercial per tal d’obtenir dades i coneixement de possibles clients i proveïdors de sectors concrets i amb característiques específiques que s’ajustin a les necessitats de cada moment.

Les dades i la informació empresarial avui son un dels majors actius per el desenvolupament d’activitats i, en el cas de les fires, una ajuda en la presa de decisions i orientació a la innovació firal. Per aquest motiu, des de la Junta de Fefic hem considerat de gran importància comptar amb un soci clau com INFORMA que permeti que els nostres socis puguin aconseguir condicions avantatjoses per el desenvolupament de les activitats organitzatives.

Aquest és un servei més del que disposem a partir d’ara per a tots els socis de Fefic amb l’afany de seguir creixent, aprenent i construint fires i esdeveniments cada cop més innovadores, modernes i adaptades als nous temps. El coneixement i la informació son un dels elements que ens ho permetran.

Si vols saber com aprofitar aquesta col·laboració o altres serveis que posem a la teva disposició com a soci, contacta amb nosaltres i t’informarem.