La Federació de Fires de Catalunya, vol donar la benvinguda als visitants de la nostra web que vol ser una porta d’entrada, no només a la nostra federació, sinó a tots els associats que, amb la seva tasca d’organitzadors i promotors d’esdeveniments firals, o com a proveïdors de bens o serveis relacionats amb el nostre sector, fan possible, dia a dia, el funcionament d’aquest engranatge que posa en contacte oferta i demanda, que són les fires.

La funció primordial de la FEFIC és el servei al món firal català i aquesta web vol ser el canal per a que aquest sector pugui mostrar d’una forma global, però també entitat a entitat, la pluralitat de les oportunitats firals que Catalunya ofereix a expositors i visitants potencials, mes a mes, setmana a setmana, esdeveniment a esdeveniment, al llarg de tot l’any i facilitar el contacte amb els seus organitzadors i promotors.

A més, aquesta web és un dels mecanismes de comunicació dels associats a la FEFIC i els seus equips humans  que són les millors eines del món firal. En aquest sentit inclou i dóna informació tant de les activitats de formació organitzades específicament per als professionals de les fires, com dels continguts tècnics del Congrés de Fires de Catalunya que anualment organitzem i que, al llarg de les 18 edicions ja celebrades, ha esdevingut  la referència obligada quan es parla de fires i de Catalunya.

Vol ser igualment un canal de comunicació per a que els expositors i els visitants ens facin arribar les seves impressions sobre les fires en les que han participat o que, per raons professionals o lúdiques, han conegut i visitat. Això ens ha de servir al món firal per millorar la nostra oferta i els nostres formats  i per poder presentar més i millors serveis.

Catalunya és un país de fires i aquesta diversitat i realitat es pot veure reflectida en la FEFIC i la seva web … Una web que us convidem a recórrer-la , a utilitzar-la habitualment i a fer-nos arribar els vostres comentaris o suggeriments de millora que seran especialment apreciats.

Qui som i que fem
Junta directiva
Associats
Nous socis