Benvolguts/des socis,

Us adjuntem nota que ens han fet arribar des de la Direcció General de Comerç amb les bases per poder presentar les vostres candidatures.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 7198 de 5 de setembre de 2016 ha estat publicada l’Ordre de convocatòria dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l’any 2016, destinats a distingir els resultats de les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, mètode o tècnica que suposi unes millores considerables, documentades i mesurables de la innovació, la qualitat i la productivitat d’alguna de les activitats firals que realitzen.

Els premis per a l’any 2016 consistiran en un trofeu i un diploma acreditatiu per a cada una de les institucions guardonades.

Per poder presentar-se als Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, les entitats firals hauran d’estar inscrites al Registre d’Activitats Firals de Catalunya i hauran de presentar la sol•licitud i la documentació corresponent.

El termini de presentació de les sol•licituds per a aquests premis finalitza el dia 10 d’octubre de 2016.

Trobareu la documentació i informació a:
http://empresa.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Premis-a-la-Innovacio-de-les-Fires-de-Catalunya-00004?category=73450fd4-a82c-11e3-a972-000c29052e2c&temesNom=Comer%C3%A7%20i%20consum

Us animo a què, si teniu o heu desenvolupat una acció i/o activitat susceptible d’implicar una millora en la vostra activitat firal, participeu en l’esmentada convocatòria.

Cordialment,

Montserrat Gallardo
Subdirectora general de Comerç