El passat 9 de juliol dins l’Assemblea General Ordinària de la Fefic, que es va celebrar a Cornellà de Llobregat, es va comunicar que la seu del 22è Congrés de Fires de Catalunya per aquest any 2015 serà la localitat de VILANOVA I LA GELTRÚ.

El Congrés es farà a l’edifici Neapolis de Vilanova i la Geltrú, un espai amb un auditori totalment equipat i amb sales per fer els tallers i activitats que es desenvolupen al llarg del dia i mig que dura el Congrés.

El Congrés de Fires, punt de trobada dels organitzadors firals es el referent del sector, on durant un dia i mig es fan conferències, tallers i activitats.
L’objectiu de la Federació de Fires de Catalunya, amb la realització del Congrés es facilitar i donar eines a tos que hi estiguin involucrats o relacionats amb el món firal i d’organització d’events, per tal de donar-los eines, idees i demés per tal de millorar i aconseguir els seus objectius de innovació, empreneduria, etc..

Aneu preparant les vostres agendes per la segona quinzena del mes Novembre. Des de la secretaria de la Fefic ja hi estem treballant per fer-ne un Congrés que faci història. Un anirem informant del programa i com no de les dates definitives.